Even kennismaken

Aangenaam, Ellen!

Heeft u zorgen om uw haar of hoofdhuid? Maak van uw zorgen mijn zorg! Mijn naam is Ellen Struijk-Nauta, graag vertel ik u meer over mijn passie.

Met mijn hbo-opleiding tot dermatherapeute heb ik de medische basiskennis in huis om haar- en hoofdhuidproblemen te herkennen en een passende oplossing te bieden. In mijn praktijk geef ik haar- en hoofdhuidbehandelingen alsook lichaamsmassage als therapie tegen stress.

Of het nu gaat om uw eigen haar of een haarwerk, uw haar is uw visitekaartje en daarom moet het goed zitten. Mooi haar geeft iedereen meer zelfvertrouwen, dus ook u! Dit heb ik inmiddels wel geleerd. Veel haar- en hoofdhuidproblemen worden getriggerd door stress. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van uw lichaam onderdrukt. Door ontspanningstherapie kunnen we dat resetten. Gun uzelf een moment van ontspanning.

Meer dan een passie

In mijn vak zie ik natuurlijk veel haar- en hoofdhuidproblemen. Met mijn hbo-opleiding tot dermaconsulente/dermatherapeut heb ik de medische basiskennis in huis om haar- en hoofdhuidproblemen te herkennen en een passende oplossing te bieden. In mijn praktijk geef ik haar- en hoofdhuidbehandelingen en lichaamsmassage als therapie tegen stress.

Mijn praktijk voor natuurgeneeskunde is aangesloten bij de VBAG en ik heb de juiste AGB-codes in huis zodat uw behandelingen voor vergoeding in aanmerking kunnen komen via uw zorgverzekeraar. De vergoedingen vallen onder de aanvullende verzekeringen onder alternatieve geneeswijzen. Daarbij werk ik, indien nodig, samen met uw huisarts of dermatoloog.