Van harte welkom!

Heeft u zorgen om uw haar of hoofdhuid? Maak van uw zorgen mijn zorg! Mijn naam is Ellen Nauta, graag vertel ik u meer over mijn passie.

Of het nu gaat om uw eigen haar of een haarwerkstuk, uw haar is uw visitekaartje en daarom moet het goed zitten. Mooi haar geeft iedereen meer zelfvertrouwen, dus ook u! Dit heb ik ik inmiddels wel geleerd. Sinds mijn 16e ben ik al kapster en sinds 1995 run ik met veel gedrevenheid mijn eigen haarstudio. Voor veel Veendammers is Haarstudio Nauta dan ook al jaren een vertrouwd adres!

In mijn vak zie ik natuurlijk veel haar- en hoofdhuidproblemen. Daarom is het juist zo belangrijk om een goede verzorging te bieden. Ik werk dan ook al vele jaren met de hoogwaardige farmaceutische producten van La Biosthetique. Verzorgen en verbeteren van het haar en de hoofdhuid zijn namelijk de basis voor een gezonden goed zittend kapsel.

Met mijn HBO Opleiding tot dermaconsulente/dermatherapeut heb ik de medische basiskennis in huis om haar- en hoofdhuidproblemen te herkennen en een passende oplossing te bieden. In mijn praktijk geef ik haar- en hoofdhuid behandelingen en lichaamsmassage als therapie tegen stress.

Mijn praktijk voor natuurgeneeskunde is aangesloten bij de VBAG en ik heb de juiste AGB-codes in huis zodat uw behandelingen voor vergoeding in aanmerking kunnen komen via uw zorgverzekeraar. De vergoedingen vallen onder de aanvullende verzekeringen onder alternatieve geneeswijzen. Daarbij werk ik indien nodig samen met uw huisarts of dermatoloog.

Tevens heb ik de opleiding tot haarwerkspecialiste afgerond. Voor zowel confectie haarwerken of op maat gemaakte haarwerken bent u bij mij aan het goede adres. In vertrouwen en goed overleg voorzie ik u dan ook graag van een perfect passend haarwerk.

Kanker is een ingrijpende ziekte. Door mijn vele studie's weet ik als geen ander wat dit voor u betekent. Zowel lichamelijk als geestelijk. Naast het leveren van het perfecte haarwerk heb ik de opleiding massage bij kanker gedaan. Gun uzelf een moment van ontspanning.

Ellen Nauta.

Haarwerkspecialiste, dermatherapie haar- en hoofdhuidproblemen.