Passend maatwerk voor jong en oud

Haarwerk

Zorgen over uw haaruitval? Maak van uw zorgen mijn zorg!

In het geval dat u met haaruitval geconfronteerd wordt, kunt u bij mij terecht voor een tijdelijke of permanente oplossing: een haarwerk. Of u nu kiest voor confectie of maatwerk, u bent bij mij aan het juiste adres. Ik kan u ook diverse leuke hoedjes, sjaaltjes en tulbana's laten zien. Oplossingen voor jong en oud! Ook voor de nacht bied ik u een passende oplossing.

Medische Haarstudio Nauta beschikt over een eigen atelier zodat haarwerk gemaakt, vermaakt en hersteld kan worden.

Eigen atelier

De door mij aangemeten haarwerken zijn er in vele soorten en maten: eigentijds, hip of misschien wel trendy. Of gaat u liever voor klassiek? Alle kleuren en modellen zijn mogelijk en die bespreek ik graag met u. Een perfect passend haarwerk voelt luchtig aan.

Door een goede pasvorm zal een haarwerk niet warm of broeierig aanvoelen. Een goede ventilatie is daarbij heel belangrijk. Ik lever dan ook uitsluitend passend maatwerk. Laat u tijdig informeren over de vele mogelijkheden, zodat ik op tijd een haarwerk voor u kan reserveren.

Ook help ik u graag bij het onderhouden van uw haarwerk.

Kosten en vergoedingen

De kosten voor een haarwerk worden uit de basiszekering vergoed. Het bedrag van 2024 is € 465,00 basis. Is het haarwerk duurder en bent u aanvullend verzekerd dan krijgt u vanuit daar een extra vergoeding. Ik regel voor u de declaratie van de gemaakte kosten bij uw zorgverzekeraar zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Ik ben gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars!

Wat kunt u verwachten?

Ik lever alleen professionele haarwerken en u krijgt bij mij de zorg die u verdient. Gun het uzelf!

  • Gratis bezoek aan huis van ziekenhuis, ook bij de controlebehandelingen
  • Goed bereikbaar, gratis ruime parkeergelegenheid
  • Rolstoelvriendelijk
  • Privacy behandelruimte binnen mijn salon
  • Ik ben de helpende hand bij (hoofd-)huidproblemen, zoals haaruitval (alopecia)
  • Ik ben lid bij de SEMH (Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelen)
  • Ik ben aangesloten bij de branchevereniging HSBN
  • Tevens ben ik lid bij HSBN klachtencommissie
  • Behandeling alleen volgens afspraak

Uw haarwerk is uw visitekaartje en daarom moet het goed zitten. Dat is waar ik voor sta! Om een nog mooier resultaat te bereiken knip en modelleer ik uw nieuwe haarwerk op zeer vakkundige wijze. Uw haarwerk is mooi en moet mooi blijven.

Haar- en hoofdhuidproblemen

Als geen ander weet ik uit mijn jarenlange ervaring dat de meeste mensen zich schamen voor hun haar- en hoofdhuidproblemen. Ik behandel en adviseer u dan ook graag in alle rust en privacy in een afgesloten en daarvoor speciaal ingerichte behandelkamer.

Massage

Massage geeft geen genezing, maar verbetert de kwaliteit van het leven. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam te herstellen. Massage bestrijdt en vermindert symptomen. Gun jezelf een moment van ontspanning.